Alarmsystemen maken van uw woning of bedrijf een veilige omgeving

Alarmsystemen maken van uw woning of bedrijf een veilige omgeving. Het beschermt uw dierbaren, personeel en kostbare bezittingen tegen indringers en tevens schrikt het ook potentiële inbrekers af. Wanneer iemand ongewenst probeert binnen te komen, zal uw alarmsysteem onmiddellijk alarm slaan bij u, de buren of de veiligheidsdiensten. Onze beveiligingsadviseurs worden regelmatig bijgeschoold, zodoende kunnen wij de ideale alarmconceptie opstellen in uw woning of bedrijf.

Werking van een alarmsysteem

Uw alarmsysteem werkt op basis van verschillende soorten elektronische detectiepunten. Daarbij worden een aantal detectoren en/of magneetcontacten in verschillende ruimtes geplaatst, die vervolgens worden aangesloten op de (alarm)centrale. Verder zijn er nog componenten zoals glasbreuk-, gas- branddetectoren, buitenbewegingsmelder, paniekknop,…
Bij indringing treedt het alarm in werking en wordt dit weergegeven door middel van stil (meldkamer/privé) of luid (binnen/buitensirene) alarm.

Draadloos, hybride of bekabeld?

Een alarmsysteem kan draadloos, hybride of bekabeld geïnstalleerd worden. De huidige draadloze alarmsystemen zijn een perfect alternatief voor bekabelde systemen. Ze zijn betrouwbaar, veelzijdig en gebruiksvriendelijk. Wanneer er geen bekabeling is voorzien voor bekabelde alarmsystemen, kan de installatiekost oplopen. Daar tegenover staat wel dat bij draadloze systemen de batterij bij jaarlijks onderhoud moet vervangen worden. Een hybride alarmsysteem is de combinatie van zowel bekabelde als draadloze componenten.

Meldkamer

Weet u niet wat te doen bij alarm? Heeft u schrik om verkeerd te reageren?  Door uw alarmsysteem aan te sluiten op de meldkamer zullen deze zorgen mogelijks verdwijnen.

De meldkamer zal elke alarmmelding die uw alarmsysteem doorgeeft, 24u/24u en 7/7 opvolgen. Hierbij zullen zij met u overleggen, en of de hulpdiensten gecontacteerd moeten worden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de meldkamer toegang te geven tot uw camerabeelden. Zo kunnen zij zelf een verificatieanalyse uitvoeren, het risico inschatten en tenslotte een gepaste actie ondernemen.Naast het opvolgen van alarmmeldingen, verwittigd de meldkamer u ook bij problemen met uw alarmsysteem. Elk aangesloten alarmsysteem wordt systematisch bekeken en de verbinding wordt elke 24u getest. De meldkamer is een zeer doeltreffende bewaking en vormt een toegevoegde waarde aan uw alarmsysteem.
Liever geen meldkameraansluiting? U kunt bij VS-Security evengoed opteren voor een alarmsysteem zonder meldkameraansluiting en de alarmmeldingen naar uw eigen gsm laten doorschakelen.

Jablotron 100

Dat VS-Security voor de JABLOTRON 100-reeks kiest, is geen verrassing wetende dat we reeds sinds de eerste generatie met de JABLOTRON productenreeks werken. De JABLOTRON 100 biedt in de meest uiteenlopende situaties een revolutionaire oplossing voor het beveiligen van uw woning, bedrijf, kantoor, magazijn,…
De JABLOTRON100 is heel eenvoudig te bedienen.

Voordelen

 • Eenvoudige bediening
 • Tijdloos design
 • Veelzijdig gebruik
 • Overal bereikbaar
 • 7 jaar materiaalgarantie

Voordelen

 • Veilig gevoel
 • Beschermt goederen en personen
 • Preventieve beveiliging (afschrikking)
 • Bijstand bij brand en medische nood
 • Externe monitoring
 • Integratie mogelijkheden
 • Fiscaal aftrekbaar 120% (professionelen)
Ontdek de JABLOTRON 100

Naast de JABLOTRON-100 werken wij ook met andere systemen om aan elke beveiligingsbehoefte te voorzien bijvoorbeeld financiële instellingen, edelsteensector,…