Warning: Creating default object from empty value in /customers/0/1/7/vs-security.be/httpd.www/wp-content/themes/ronneby/redux_framework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Over Ons | VS-Security
vs-security

Over ons

VS-Security is een beveiligingsonderneming met hoofdzetel te Lokeren, reeds meer dan 5 jaar actief in de sector. We ontwikkelen een netwerk van partnerships dat gepaard gaat met de groei en visie van het bedrijf. Ons op de kaart zetten in de beveiligingssector en hierbij uw veiligheidsgevoel optimaliseren, zijn een van de doelstellingen van VS-Security. Elk beveiligingsprobleem wordt geanalyseerd, waarbij vervolgens een conceptplan wordt uitgewerkt. Met oog voor detail en esthetiek volgt nadien een kwaliteitsvolle installatie. Op deze manier wordt telkens de beveiligingsoplossing op maat van de klant gevonden. Deze oplossingen worden bovendien steeds efficiënter en evolueren mee met de technologische evolutie.
Zowel particulieren als bedrijven over heel België werden elk op maat beveiligd.

Wie is VS-Security?
De hoofdkleur blauw
  • Het logo van VS-Security is bewust over nagedacht. Deze kleur staat voor veiligheid en zekerheid. Daarnaast bevordert het de communicatie.
Quality at your service
  •  De slogan ‘Quality at your service’ wil de persoonlijke en kwaliteitsvolle aanpak van VS-Security benadrukken.

We leggen de nadruk op het woord ‘service’ omwille van het unieke service aanbod dat steeds gepaard gaat met bijhorende project.

vs-security
Unieke service na installatie
VS-security home page
Persoonlijk contact
VS-security home page
Beveiliging op maat