Professioneel

VS-Security zorgt voor een complete bescherming van uw woning door zowel de prospectie en de plaatsing van het beveiligingssysteem als de opvolging ervan te volbrengen. Ook bijhorende aanvullende diensten behoren tot ons vakgebied.

Beveiligingsadvies op maat


Tijdens het adviesbezoek zal de beveiligingsadviseur naast het adviseren, samen met u bepalen welke ruimtes binnen uw bedrijf beveiligd dienen te worden, welk materialen hiervoor nodig zijn…
Hierbij zal u ook de nodige informatiedocumenten en brochures ontvangen.
Vervolgens wordt er een offerte op maat opgemaakt gebaseerd op het adviesbezoek.

 

Installatie


Door het voorafgaande adviesbezoek en het bijhorende concept/plan, is de technieker reeds op de hoogte welke ruimtes beveiligd moeten worden en is ook het nodige materiaal aanwezig. Na de installatie krijgt u een korte opleiding van uw beveiligingssysteem en de nodige bijhorende documentatie.

 

Jaarlijks onderhoud


Het onderhoud van uw beveiligingssysteem (alarmsysteem, camerabewakingssysteem,…) is belangrijk en VS-Security realiseert deze graag voor u. Ongeveer een jaar na de installatie van uw systeem, wordt u een eerste maal door ons gecontacteerd voor het jaarlijks onderhoud. Met uw akkoord, wordt hiervoor een afspraak vastgelegd. De installateur komt jaarlijks eenmaal ter plaatse om uw systeem te controleren op goede werking.

 

Meldkamer


Alle aangeboden beveiligingssystemen van VS-Security (alarmsysteem, camerabewakingssysteem, personenbeveiliging, voertuigbeveiliging,…) kunnen aangesloten worden bij de meldkamer. Een aansluiting bij de meldkamer biedt meerdere voordelen. Het zorgt voor een toegevoegde waarde aan uw systeem waarbij de alarmmeldingen accuraat worden opgevolgd.
De meldkamer is een gespecialiseerde dienst en is 24/7 operationeel. Om uw beveiligingssysteem compleet te maken, zorgt de meldkamer voor een totale gemoedsrust.
Waarom kiezen voor een meldkameraansluiting? Lees meer op onze blog

 

Fiscaal aftrekbaar tot 120%

De kosten betreffende het leveren van bepaalde diensten inzake beveiliging zijn aftrekbaar, als beroepskosten, tot 120 % (in plaats van 100 %) waaronder abonnementskosten voor de aansluiting op een vergunde alarmcentrale. Deze aftrek wordt uitgevoerd voor het jaar waarin deze kosten werden gemaakt of gedragen.

Bron: https://www.besafe.be/ondernemers/aftrek-van-beroepskosten-tot-120

 

Unieke Service Garantie


VS-Security biedt een unieke service garantie aan haar klanten na installatie van hun nieuw beveiligingssysteem. Vraag een offerte aan en ontdek de unieke service garantie.